| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
psyho
|
Postano: 20.09.2006 15:13:30 Naslov: |
|
|
| sPanK je napisao/la: | | ...a tek kad ih u mraku vidish.. ima da se userehs od strahka... jaool... |
ako ih uopce vidis, koliko su crni... _________________ Bolje sutit da te smatraju glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. |
|
| [Vrh] |
|
 |
AntonyPappa
|
Postano: 18.10.2006 23:17:41 Naslov: |
|
|
| psyho je napisao/la: | | sPanK je napisao/la: | | da ma ok, al mene zanima dal ce stvarno radit il to neko samo tako provalio..? :/ |
mislim da te netko jako dobro zajebava... |
ja mislim da nisi u pravu mislim da je istina. da je crosas prodan, ali sto se tice zime stani do godine,, mislim zime ne..........pahhhha  |
|
| [Vrh] |
|
 |
psyho
|
Postano: 20.10.2006 15:41:46 Naslov: |
|
|
| AntonyPappa je napisao/la: | | psyho je napisao/la: | | sPanK je napisao/la: | | da ma ok, al mene zanima dal ce stvarno radit il to neko samo tako provalio..? :/ |
mislim da te netko jako dobro zajebava... |
ja mislim da nisi u pravu mislim da je istina. da je crosas prodan, ali sto se tice zime stani do godine,, mislim zime ne..........pahhhha  |
sta to znaci da se otvara ili ne???  _________________ Bolje sutit da te smatraju glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. |
|
| [Vrh] |
|
 |
46
Pridružen/a: 23. 10. 2006. Postovi: 39 Lokacija: stari grad VaraŽdiN
|
Postano: 04.11.2006 09:23:21 Naslov: |
|
|
nedam crosss.dok sam s starcima dolazil na more jos onih godina sjecam se kak su ga podizali i znal sam da bude jednog ljeta my choice _________________ "Bez straha, bez droge, bez smeća" - The Love is back |
|
| [Vrh] |
|
 |
psyho
|
Postano: 06.11.2006 21:16:45 Naslov: |
|
|
| 46 je napisao/la: | | nedam crosss.dok sam s starcima dolazil na more jos onih godina sjecam se kak su ga podizali i znal sam da bude jednog ljeta my choice |
ajde, ajde, mamicu za ruku i sa njom ljepo odi ti na more...  _________________ Bolje sutit da te smatraju glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. |
|
| [Vrh] |
|
 |
46
|
Postano: 17.11.2006 14:50:21 Naslov: |
|
|
Kaj decko ti si glavni u crossu??? Kolko besplatne cuge imas do jutra, zato kaj držiš 30% foruma??Ili imaš prednost kod korištenja WC školjke pa nemoraš pišati i kenjati u labavo??Ha hakeru??
NEgo zašt nema niko AvAtAr??? daj admine ukljuci toooo! _________________ "Bez straha, bez droge, bez smeća" - The Love is back |
|
| [Vrh] |
|
 |
gox
|
Postano: 19.12.2006 12:01:13 Naslov: |
|
|
SPaMeri _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi |
|
| [Vrh] |
|
 |
gox
|
Postano: 19.12.2006 12:03:27 Naslov: |
|
|
cross ce raditi sa starim vlasnikom u relativno staroj postavi sa preuredjenim gornjim katom jos ovu sezonu sigurno....
pouzdana informacija _________________ bolje umrijeti od litre nego od kapi |
|
| [Vrh] |
|
 |
psyho
|
Postano: 21.12.2006 17:01:36 Naslov: |
|
|
| 46 je napisao/la: | | Kaj decko ti si glavni u crossu??? |
glavni hebac....
| 46 je napisao/la: | Kolko besplatne cuge imas do jutra, zato kaj držiš 30% foruma??
|
Dbijem ljepi osmjeh svake konobarice,... sasvim dovoljno... i naravno imam zadovoljstvo susresti svakojake idiote na forumu... tj. na ovome forumu ti si prvi...
| 46 je napisao/la: | Ili imaš prednost kod korištenja WC školjke pa nemoraš pišati i kenjati u labavo??
|
A ti to iz osobnog iskustva?? _________________ Bolje sutit da te smatraju glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Termosica
|
Postano: 21.12.2006 17:07:12 Naslov: |
|
|
| gox je napisao/la: | | SPaMeri | Gdje?  _________________ Bolje ispast glup. nego iz aviona... |
|
| [Vrh] |
|
 |
46
|
Postano: 12.01.2007 15:49:47 Naslov: |
|
|
| psyho je napisao/la: | | 46 je napisao/la: | | Kaj decko ti si glavni u crossu??? |
glavni hebac....
| 46 je napisao/la: | Kolko besplatne cuge imas do jutra, zato kaj držiš 30% foruma??
|
Dbijem ljepi osmjeh svake konobarice,... sasvim dovoljno... i naravno imam zadovoljstvo susresti svakojake idiote na forumu... tj. na ovome forumu ti si prvi...
| 46 je napisao/la: | Ili imaš prednost kod korištenja WC školjke pa nemoraš pišati i kenjati u labavo??
|
A ti to iz osobnog iskustva?? |
da, onda rugi tamo peru ruke i trjezne se-> you _________________ "Bez straha, bez droge, bez smeća" - The Love is back |
|
| [Vrh] |
|
 |
psyho
|
Postano: 17.01.2007 00:03:16 Naslov: |
|
|
| 46 je napisao/la: | | psyho je napisao/la: | | 46 je napisao/la: | | Kaj decko ti si glavni u crossu??? |
glavni hebac....
|
|
A ti to iz osobnog iskustva?? |
da, onda rugi tamo peru ruke i trjezne se-> you |
ajde frende ako ti tako kazes, pa da ga jebes, valjda je tako...  _________________ Bolje sutit da te smatraju glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. |
|
| [Vrh] |
|
 |
corona

|
Postano: 17.01.2007 19:12:09 Naslov: |
|
|
| ja sam cula istu pricu ovo ljeto,da se cross prodaje |
|
| [Vrh] |